Mucize Ruh Dergi 2. Sezon Başlıyor!

by - Eylül 09, 2018


Merakla beklenen Mucize Ruh dergisinin 2. sezonu 15 Ekim'de başlıyor! 15 Ekim'de 5. sayısı çıkacak olan dergiye, yaş sınırı olmaksızın katılım gösterilebilecek. İlk sezon ile aynı katılım algoritmasını işleyecek olan Mucize Ruh, konu ve yazı türü belirlemeden gönderilen her başvuruyu inceleyecek ve kurallara uyan yazıları 5. sayıda yayınlayacak. Kuralları bilmiyor veya tekrardan gözden geçirmek istiyorsan Sıkça Sorulan Sorular kısmından aklındaki soruları giderebilir, anlamadığın soruları İletişim sayfasından rahatlıkla sorabilirsin! Unutma, Mucize Ruh her soruya mutlaka cevap verir!


5. Sayı Başvuruları Ne Zaman Kadar? 

Yeni sayımız olacak 5. sayıya 13 Ekim saat 23:59'a kadar yazılarınızı Basvuru sayfasında bulunan formu doldurarak veya E-posta adresimize (mucizeruhiletisim@gmail.com), adınız, soyadınız, yazınızın başlığı ve yazınız olacak şekilde gönderebilirsiniz. 


Mucize Ruh'tan Nasıl Haberdar Olabilirim?

Dergi ile ilgili güncel bilgileri öğrenmek için isterseniz İnstagram sayfamızdan, isterseniz Twitter sayfamızdan ve isterseniz sitemizin kenar çubuğunda bulunan kısıma E-posta adresini girerek blogumuza abone olabilir ve yeni yayınlardan özel gelecek mesajlarla haberdar olabilirsin.

You May Also Like

0 Yorumlar