Mucize Ruh Köşe Yazarlarını Arıyor!

by - Eylül 26, 2018



Mucize Ruh 2. Sezonun İlk Sayısında Yeni Açılacak Köşelere Yazar Arıyor!


15 Ekim'de 2.sezonun ilk sayısı olacak 5.sayımızda yeni yazı köşelere açılıyor. Elbette bu yazı köşelerinde yazılarını görmez istediğimiz yazarlara büyük bir ihtiyaç duyuyoruz. İsterseniz belirlenen köşe yazılarından birine yazı gönderebilir, isterseniz herhangi bir yazını yine de dergiye gönderebilirsiniz. 

Peki hangi köşeye nasıl başvurulacak? İşte bu sorunun cevabı ise şu şekilde: Yazılarını mail adresimize gönderecek olanlar, parantez içerisinde veya herhangi bir şekilde belirtilerek hangi köşede yer almak istiyorsanız o köşenin adını yazmanız yeterli olacaktır!

Peki hangi köşeler var? Bu köşelere ne tür yazı yazmam gerekiyor? İşte bu soruların cevabı!





İlk belirlediğimiz bu köşeyi şair Cahit Zarifoğlu'na ayırdık. Bildiğiniz üzere adının anılması dönemimizde bile sürmekte olan, şiirleri pek çok kişi tarafından sevilerek okunan Cahit Zarifoğlu bu ay dergimizin konusu! Bu köşede sizden istediğimiz şey, Cahit Zarioğlu ile ilgili bir yazı yazmanız.

Peki bu nasıl bir yazı olmalı? Bu yazıyı yazarken bir röportajdan faydalanabilir, hayatında yaşananları veya şairin size kattıklarını, destekleyici şiir ve sözleriyle bir yazı hazırlamanız. Bu yazıyı bize mail adresimizden (mucizeruhiletisim@gmail.com) veya başvuru sayfasından yazabilirisiniz! Eğer bu köşede bulunmak istiyorsanız, yazınızda bu köşede olmak istediğinizi belirten bir not düşmeyi unutmayın!





Diğer köşemiz adında anlayacağınız üzere bir kitap köşesi olacak. Ayrıca bu köşe bookstagram sayfaları içinde bir şans. Eminiz ki aramızda kitap okumayı seven ve bunları diğer insanlarla paylaşmayı seven pek çok kişi bulunmakta. İşte bu köşede ise istediğimiz, bulunduğumuz ay içerisinde okuduğunuz bir kitabı fotoğrafını çektikten sonra belirlediğiniz kitabı yorumlamanız olacak. Kitabın nasıl yorumlamanız tamamen size kalmış, çünkü biliyoruz ki siz bizden daha iyi düzenleyeceksiniz. Unutmayın! Bize kitap fotoğrafını ve yazısını gönderirken bu köşede olduğunuzu belirtmeniz gerek.





Ve bu ay belirlediğimiz son köşemiz ise bir fotoğraf köşesi. Bu konuda da eminiz ki aranızda fotoğraf çekmeyi çok sevenler vardır. Sizde iyi fotoğraf çektiğinizi düşünüyorsanız veya fotoğraflarınızda bir anlam buluyorsanız mail adresimize (mucizeruhiletisim@gmail.com), fotoğrafınıza bir isim vermeyi unutmadan gönderebilirsiniz. Unutmayın! B bize çektiğiniz fotoğrafı gönderirken bu köşede olduğunuzu belirtmeniz gerek.



İşte belirlediğimiz köşeler ve nasıl olacaklarını anlattığımız kısa yazılar. Evet, mutlaka anlatamadığımız bir yer vardır. Bunun için bize ister iletişim sayfasından ister İnstagram sayfamızdan, direkt mesaj yoluyla sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Bu köşelerin dışında da yazılarınızı göndermeyi unutmayın. Yeni sayıda görüşmek üzere!


You May Also Like

0 Yorumlar